Home Ford Ranger Forum Tech Articles Other Articles Featured Rangers Readers Rangers Classifieds Shirts & Decals Parts Store

Ford Ranger Discussion Forum  

Go Back   The Ranger Station Forums > Truck Discussions (Not for tech help - Use Help Forums further down) > General Discussions

General Discussions This forum is for general discussions. If you're in need of help, post it below in the appropriate topic forum.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-26-2007, 05:58 PM   #1
codered1300
New Member
 
codered1300's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Vehicle Year: 1997
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
Rep Power: 0
codered1300 is on a distinguished road
Default Vibration at 35 to 45 mph.

Hi all, i was doing my normal inspection and noticed my carrier bearing rubber was in pretty bad shape, so i replace the bearing. After replacing it i got a real bad vibration so i figured i'd take the shaft and have it balanced incase i accidently did something to the shaft while replacing the C.B. i also had all new joints installed in it. Now that took all the vibration out except for the vibration at 35 to 40 m.p.h. It does it on acceration or deacceration. I checked on motoralldata for a T.S.B. but found none. Any helpor suggestions would be helpful. Oh yeah my truck is all stock with 145,000 miles. replaced shocks not long ago. I also have newer tires that i also had balanced.
codered1300 is offline   Reply With Quote
Forum Notices (Not shown to 'Premium Members')

 SPRING ONLINE MAGAZINE!

 Check out the latest articles

 Want to become a Premium Member & not see these notices? Click HERE.

 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -5. The time now is 06:04 AM.




1999-2014 / 959 Media LLC / All Rights Reserved