Home Discussion Forum Tech Articles Other Articles Featured Rides Readers Rides Classifieds Shirts & Decals Parts Store

Ford Ranger Discussion Forum

Off-Road Truck Of The Month

'Rowdy Fitzgerald'
August 2014 OTOTM

Mini Truck Of The Month

'Flit-e' Dave'
August 2014 MTOTM
 

Go Back   The Ranger Station Forums > Styling & Electrical > Misc Electrical & Gauges

Misc Electrical & Gauges Post your speedometer, gauges, interior and non audio/video questions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2012, 04:11 PM   #1
nooberiffic
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 173
Vehicle Year: 1990
Vehicle Make: Ford
Vehicle Model: Ranger
Rep Power: 11
nooberiffic is on a distinguished road
Default Horn Won't work.

The fuse blows the instant it is inserted. I figure there is a short somewhere. No power is getting to blue wire that goes into the two horns. Traced the wire back through the firewall. Checked at the horn relay under the dash by the coin tray. The relay works, and clicks when you hit the horn. However, no power is getting to that same blue wire as it runs into the relay. I checked one of the other two wires, and it has 12v. Any ideas?
__________________
Explorer 8.8
nooberiffic is offline   Reply With Quote
Forum Notices (Not shown to 'Premium Members')

 Reminder:

 We're looking for participants to help move our banner from Alaska to Florida: Click HERE.

 Click HERE to see the banner map.

 Want to become a Premium Member & not see these notices? Click HERE.

Want your truck considered for Truck Of The Month? Click HERE.

Don't forget to vote!

Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -5. The time now is 07:01 PM.




1999-2014 / 959 Media LLC / All Rights Reserved