Home Ford Ranger Forum Builders Guide How To Tech Other Articles Featured Rangers Readers Rangers Classifieds Shirts & Decals

 

Go Back   The Ranger Station Forums > Help Forums - Styling & Electrical > Misc Electrical & Gauges

Notices

Misc Electrical & Gauges Post your speedometer, gauges, interior and non audio/video questions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2010, 09:45 AM   #1
ST40
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3
Vehicle Year: 1995
Vehicle Make: Ranger
Vehicle Model: XLT
Rep Power: 0
ST40 is on a distinguished road
Default fuel pump electrical problem

'95 Ranger. My fuel pump isn't getting the signal to pressure up part of the time. Gets much worse in cold weather. Installed new pump, filter, and ignition switch recently. When the relay clicks, the pump comes on and the engine runs perfectly. It can take from 30 seconds to 10 minutes, but so far it keeps starting. Any ideas? Thanks in advance. .. Marty
ST40 is offline   Reply With Quote
Advertisement - Don't want to see the forum ads? Click HERE to find out how to be a Supporting Member.


5% Discount Code: 01783FE29A6986 Expires: December 30, 2018
Reply

Bookmarks



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -5. The time now is 11:21 PM.




© 1999-2018 / 959 Media LLC / All Rights Reserved